De groei is eruit?

Alles in je eentje?

De groei is eruit?

Herken één of meer van deze dingen?

 • Je hebt het gevoel dat je op een kruispunt staat. Hoe hard je ook werkt, meer klanten en omzet haal je er niet mee binnen. Je werkelijk van alles geprobeerd, maar zonder resultaat.
 • Alles eens rustig op een rijtje zetten? Je komt er gewoon niet aan toe! Maar je wilt wel knopen doorhakken. Ondertussen blijf je er maar over malen, doodvermoeiend!
 • Het schiet niet op! Je bent overal tegelijk mee bezig. Je prioriteiten veranderen continu en je actielijst wordt alleen maar langer. Je bent de hele dag druk, maar je komt geen stap verder.

Stel je het volgende eens voor:

 • Je kunt haast niet wachten om aan de slag te gaan! Je weet wat je wilt doen en ook hoe. Je kunt je volledig concentreren op je werk en op je klanten. Af en toe je plan checken en weer gaan!
 • Wat een verademing. Alles doorgesproken en op een rijtje gezet. En het kostte een stuk minder tijd dan je dacht. En een rust dat het geeft!
 • Weer een hoop gedaan vandaag! Heerlijk om je lijstje te kunnen afstrepen. En de acties die erbij komen? Door jouw Groeiplan is prioriteren en plannen makkelijker dan ooit.

Is dit waar je naar op zoek bent?

Dan is “Mijn Groeiplan ontwikkelen” voor jou de eerste stap naar meer klanten en een hogere omzet. Lees hieronder verder voor meer informatie.


Dit levert jouw Groeiplan je op:

 • Je ervaart veel meer rust tijdens je dagelijkse activiteiten.
 • Jouw potentiële klanten voelen zich veel sneller aangetrokken tot jouw dienstverlening. Andere klanten, voor wie jij niet het gepaste aanbod hebt, veel sneller niet. Scheelt je een hoop tijd!
 • Met jouw Groeiplan is bouwen aan je bedrijf voortaan een vast agendapunt. Zo leg jij de basis voor de toekomst.


Wat kun je verwachten tijdens “Mijn Groeiplan ontwikkelen”?

 • In jouw Groeiplan help ik je glashelder te maken wat jij met je bedrijf wilt, wat je kunt, welke klanten het beste bij jou passen, hoe je ze benadert en op welke gebieden jij je bedrijf verder gaat ontwikkelen. Dat geeft rust én handvatten om concreet mee aan de slag te gaan!


Wat kost “Mijn Groeiplan ontwikkelen”?

 • De opbouw van “Mijn Groeiplan ontwikkelen” stem ik af op jouw wensen die we in een persoonlijk gesprek bespreken. Op basis van een positieve uitkomst van dat gesprek maak ik een passend aanbod inclusief investering.


Wil jij groeien naar meer klanten en een hogere omzet? En wil je daarbij meer rust in je hoofd en een concreet plan om aan de slag te gaan?

Bel me op 06 – 294 439 18 of mail me, dan bespreken we de mogelijkheden voor jouw situatie.

Groeten!
Adrie

MIJN UITNODIGING AAN JOU

Wat houdt je bezig? Voor welke keuzes sta je? Graag nodig ik je uit om er eens met mij over van gedachten te wisselen.

Neem contact met me op en leg mij je vraag voor!