Zakelijk vraagstuk?

Persoonlijk vraagstuk?

Crisis in de communicatie?

Waarom Balanceo?

Dag!

Mijn naam is Adrie van Iwaarden en ik adviseer ondernemers, directeuren en bestuurders bij beslissingen die bepalend zijn voor de toekomst van hun bedrijf of organisatie. Daarna coach ik bij het daadwerkelijk doen in de praktijk.

De afgelopen 25 jaar werkte ik in het bedrijfsleven in verkoop, marketing, proces- en kwaliteitsmanagement, strategie en beleid, consultancy en training. Ruim 15 jaar geleden ontdekte ik dat ik er niet alleen van genoot om aan klanten topwerk te leveren, maar ook om andere mensen in hun zakelijke en persoonlijk ontwikkeling verder te helpen. Ik startte naast mijn vaste baan met het coachen van mensen in hun loopbaanontwikkeling. Later kwamen daar ondernemersvraagstukken bij.

 

Mijn aanpak?

Eerst op zoek naar de kern van je vraagstuk. Wat weet je al? Wat komt er – al brainstormend – in beeld waar je je nog niet bewust van was? Daarna gaan we op zoek naar de aanpak die je naar het resultaat brengt. Welke doelen en welk gedrag is daarvoor nodig? Hoe ga je daadwerkelijk doen wat je je hebt voorgenomen? Wat is daarin jouw eigen rol? Wat zijn de zichtbare en verborgen resultaten van jouw gedrag als directeur, bestuurder, ondernemer? Hoe breng je je visie en doelen over op je medewerkers? Hoe zorg je dat zij de visie en voorgenomen aanpak daadwerkelijk gaan doen?

Zomaar een paar ‘werk’-vragen waarmee ik met mijn opdrachtgevers aan de slag ga.

 

Vragen of gewoon een keertje van gedachten wisselen? Volg me op LinkedIn, plan een kennismaking, of stuur me een mail.

Ik wens je een mooie dag vandaag! 

  

Met ondernemende groet,

adrie@balanceo.nl