Zakelijk vraagstuk?
Persoonlijk vraagstuk?
Crisis in de communicatie?

Wat zeggen anderen over Adrie?

ANKE DE JONG-KOELÉ – EIGENAAR VIRTUS PRAKTIJK EN ZELFSTANDIG IQ-COACH

“Van deeltijdondernemer naast een vaste baan ben ik in 2016 fulltime ondernemer geworden van twee bedrijven.

Dat was voor mij best een uitdaging want het fulltime ondernemen was nieuw voor mij. Daarom heb ik ervoor gekozen om een ondernemerscoach in te schakelen die mij kon helpen om daar wat meer zelfverzekerd in te worden en die mij mogelijk tips en handvatten kon geven.

Ik kende Adrie al van andere bijeenkomsten en heb voor hem gekozen omdat hij echt kijkt naar de persoon die hij voor zich heeft en daar zijn aanpak op afstemt. Het mooie was dat ik door die aanpak mijn eigen kwaliteiten kon leren inzetten op een manier die bij mij past en niet omdat iedereen het zo doet.

Als introverte ondernemer opereer ik anders dan een ander en die eigenheid heb ik leren inzetten in mijn ondernemerschap. Daardoor voel ik me zekerder en kan ik mijn kwaliteiten op een natuurlijke manier inzetten.

Het resultaat daarvan is dat ik meer durf te vertrouwen op mijn eigen kwaliteiten en niet elke opdracht aanneem maar nu de klanten en opdrachten aanneem die bij mij passen.”

KEES DE ZWART – DIRECTEUR VANDERPERK GROEP BV

“Graag wil ik een terugkoppeling geven op de brainstormsessie die wij samen hebben gehouden en de gevolgen daarvan in het strategische proces wat onze brainstorm betrof.

Tijdens de brainstorm was al zeer verhelderend hoe jij de flap-over gebruikte om het proces kernachtig en in losse kreten te omschrijven. De verbindingslijnen die daarna door jou werden gemaakt waren enorm verhelderend. Voordat wij bij elkaar zaten had ik geen idee welke kant dit proces op zou gaan, maar toen je wegging had ik duidelijke handvaten om het gesprek met de overname/samenwerkingspartner in te gaan.

Met de directeur van de partij waar ik mee in gesprek was, heb ik een heel open gesprek gehad waarin ik haarfijn zijn knelpunten, zijn wensen en zijn afhankelijkheden kon benoemen. We hebben er over gesproken hoe ik met onze organisatie hem van dienst zou kunnen zijn en daar was hij geweldig door bemoedigd. Daardoor zijn wij een duidelijke stap verder gekomen in de visie om zijn bedrijf gedeeltelijk over te nemen en een nauwe samenwerking aan te gaan.

In de start van het gesprek met de overnamekandidaat, kwam hij zelf met de zeer wonderlijke Bijbeltekst uit Romeinen 15:5-7:

Moge God, die ons doet volharden en ons troost geeft, u de eensgezindheid geven die Christus Jezus van ons vraagt. Dan zult u eendrachtig en eenstemmig lof brengen aan de God en Vader van onze Heer Jezus Christus. Aanvaard elkaar daarom ter ere van God, zoals Christus u heeft aanvaard.

Heel bijzonder om zo een gesprek te starten en toch de handvaten, die ik door onze brainstorm van je had gekregen, volledig te benutten.”

LOES BERKHOUT – EIGENAAR VERBINDWERK

“Ik heb als inzicht dat ik ‘vlijmscherp’ mag formuleren met wie ik graag werk en dat ik daarbij hulp kan vragen van klanten zelf.

Ook vond ik het geweldig om door jouw manier van vragen (steeds dieper) erachter te komen dat het ‘probleem’ van mijn doelgroep zich uit in bepaalde copingstrategieën en dat het opschrijven daarvan voor herkenning zorgt.

Ik weet nu al een aantal concrete dingen die ik kan doen en dat geeft mij kracht!

Ik waardeer je aandachtige, toegewijde manier van luisteren. Je bent op een zachte manier scherp en zoekt echt naar de kern van hetgeen waar ik tegenaan loop.

Het voelt voor mij dat ik in zo’n sessie een spoorzoeker aan mijn heb die echt wil helpen en ziet welke potentie mijn product/mijn onderneming heeft. Je laat ruimte voor mijn proces èn je zet jouw visie neer.”

PAUL KOELEMAN – EIGENAAR INXTENSO

“Ik heb het voorrecht gehad om in een aantal projecten met Adrie samen te werken.

Adrie is een inspirerende en professionele adviseur. Hij is meester in het stellen van de juiste vragen die tot de kern leiden. Adrie heeft het talent om zaken weer helder te krijgen en om mensen in hun kracht te zetten. Adrie is gegarandeerd de juiste persoon om organisaties die worstelen met bestaansrecht en strategie weer te laten opbloeien.”

PIETER DE KRUIJF – EIGENAAR INBEELD COACHING

“Adrie helpt me enorm om ‘first things first’ te doen waar een pionier als ik al snel een paar stappen oversla en direct aan de slag wil.

Hij doet dat door heel goed te luisteren en mee te bewegen zonder los te raken van de gestelde project of probleem vragen. Adrie analyseert, brengt structuur en bewaakt de focus op het resultaat van een plan of een project. Maar bovenal is het gewoon een aardige vent die ik graag raadpleeg als ik weer bestormd wordt door allerlei wilde ideeën.”

stus Jezus van ons vraagt. Dan zult u eendrachtig en eenstemmig lof brengen aan de God en Vader van onze Heer Jezus Christus. Aanvaard elkaar daarom ter ere van God, zoals Christus u heeft aanvaard.

Heel bijzonder om zo een gesprek te starten en toch de handvaten, die ik door onze brainstorm van je had gekregen, volledig te benutten.”

MARIËTTE WOUDENBERG – SCHRIJVER/HISTORICUS/REDACTEUR/BLOGGER TEKSTBUREAU PUURTAAL

“Waar ligt je passie? Dat was de belangrijkste vraag die Adrie van Iwaarden me voorlegde tijdens een brainstormsessie op een bijzondere buitenlocatie in Utrecht.

Midden in een zonnig weiland, omgeven door twee snuivende paarden luisterde hij geduldig en met aandacht naar mijn verhaal. Soms vatte hij e.e.a. puntsgewijs samen (bedoel je dat…?), prikte door vele argumenten heen (waarom denk je dat dat zo is?) en liet creatieve ideeën opborrelen (is het wellicht een idee om?).

Hij gaf me de tip om me te richten op een specifiek segment in mijn vak als journalist/redacteur/tekstschrijver en mijn specialisatie/passie tot uiting te laten komen op mijn LinkdIn profiel en mijn website.

“Durf er voor te gaan, durf je te onderscheiden”, zei Adrie bij het afscheid en dat was wellicht één van de beste adviezen die ik van hem kreeg. Bedankt Adrie! Ik denk met veel genoegen terug aan onze ontmoeting!”

EN JIJ?

Wat is jouw grootste uitdaging bij het groeien naar meer klanten en een hogere omzet?

Deel je uitdaging met mij!